28 Kasım 2010 Pazar

Fair Play Ödülü Sahibini Buldu!


Bu blogta, diğer takımlarla ilgili bilgileri vermiyoruz. Bu tamamen hedeflerimiz doğrultusunda aldığımız bir karar.

Lakin, Neill'in maçta yaptığı centilmenlik ötesi "adamlık" karşısında söz söylememek, görmezden gelmek, büyük bir terbiyesizlik olurdu.

Kendisi bu pozisyonda, Nobre'nin sarı kartı hak etmediğini anlatıyor hakeme. Sahalarımızda görmeye alışık olmadığımız bir durum kesinlikle. Oysa ki biz, zaman geçiren, yerden kalkmayan, rakibin kart görmesi için güvercin misali binbir takla atan futbolculara öylesine çok alışmıştık ki...

Bazıları, bu pozisyondaki takdirimizi Beşiktaş lehine olmasına bağlayabilir ya da Beşiktaş'ın maçı kazanmasına, ama bunlarının hiçbirisinin etkisi yoktur, olmayacaktır da. Ne maç ne de galibiyet hatta ne de mağlubiyet, böyle bir pozisyonda yapılan "adam gibi adamlığı" görmezden gelmemizi sağlayamazdı.

İddia ediyoruz ki; bu yılki "Fair Play Ödülü" bu maçtaki tek bir nüansla sahibini bulmuştur. Umarız ki, o ödülü Neill kazanır. Yaptığı büyüklüğü kelimelere dökmek çok zor, Galatasaraylı taraftarlar böyle bir futbolcuya sahip oldukları için sevinmeliler. Gerçi şu durumda bunu görmemeleri belki normal karşılanabilir ama tüm içtenliğimizle Neill'i ve onun nezdinde taraftarlarını kutluyoruz.

Darısı bizim futbolcularımızın başına.
Teşekkürler Neill.

Not; Tüm bu açıklamalara rağmen sarı kartını göstermekten taviz vermeyen hakemin de durumunu ve maçtaki olayları anlayabilme kabiliyetini okurlarımıza bırakıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder