28 Kasım 2010 Pazar

Tebrikler Beşiktaş! ve BeşiktaşkUlan!


Beşiktaş'ımız, deplasmanda oynadığı Galatasaray maçını 1-2 kazanmıştır.
Goller; Guti, Nobre, Kewell

Maç ile ilgili detaylı inceleme daha sonra yer alacaktır. Yalnız skor tahminimiz son dakikada Cenk'in yediği hatalı golden dolayı gerçekleşmemiştir. Canı sağolsun tabii ki.

Peki biz ne demiştik?

Varan 1;
"Cenk'in artık Beşiktaş kalesinde sabit kalması gerektiğine dair inancımız devam ediyor. Schuster, büyük bir risk ve formasyona girmezse kalede Cenk olacaktır."

Varan 2;
"Sağ bekte, Erhan'ın oynatılma ihtimaline tahammülümüz olmadığı için orada Hilbert iyi bir alternatif olarak gözüküyor. Bek pozisyonunda daha başarılı olduğunu düşünüyoruz. Her ne kadar birebirde çalım yese de, hırsı ve azmi bunu kapatabiliyor. Ayrıca GS'nin onun önüne koyacak bir süper yeteneği de yok. O yüzden biraz da maça göre düşünürsek, Hilbert burada iyi oynayacaktır."

Varan 3;
"Biz, defansif anlamda çok büyük hatalar ya da kaos olacağını sanmıyoruz. Beşiktaş, en fazla 1-2 pozisyon verecektir normal şartlarda."

Varan 4;
"Bu diğer bir ihtimal. Lakin bu gerçekleşse bile, yine de çok fazla boş alan bırakılmayacaktır. Beşiktaş yavaş yavaş öğrenen bir takım. Bu sefer daha derli toplu ve bütünlüklü bir oyun oynayacaktır ve köşe vuruşlarında ahmakça pozisyon hataları yapıp bir oyuncunun 50 metre top sürmesine izin vermeyecektir. "

Varan 5;
"Guti, bu takımın sahadaki liderliğini bu maçta kanıtlayacaktır. Bakınız, kanıtlamalı demiyoruz, kanıtlayacaktır, diyoruz. Her ne kadar kasap GS orta sahasında yine kronik sorunlarını yaşaması muhtemel olsa da, bu sefer daha dirençli ve istekli olacaktır. Rakip orta sahayı üç dört pas yaparak aşabilir. Anında geride kalan orta saha ile Guti başbaşa kaldığında Türkiye ligine göre "yüksek" seviyede tehlike oluşur zaten. "

Varan 6;
"Ernst... GS orta sahasını daha çok rahatsız edecektir. "

Varan 7;
"Bir adım daha ötede futbol oynamayacaktır çünkü bu iki yıllık bir süreç ve Holosko iki yıldır son derece silik her haliyle. Belki savunma arkasına atılabilecek bir iki topta iş yapabilir. Bu sefer %1 bile olsa daha iyi görüneceğini tahmin ediyoruz."

Varan 8;
"Beşiktaş'ın takım olarak daha iyi olduğu ortada. Yalnız hassas dengelere ve yeni bir sisteme sahip olması bazı sıkıntıları da beraberinde getirmekte. Beşiktaş, orta sahadaki direncini arttırırsa, maç boyunca sorun yaşamayacaktır ve gol yeme ihtimali bizce çok düşük, en fazla 1 gol bizce."

Varan 9;
"Beşiktaş eğer acele etmeden beklerse ve direncini yüksek tutarsa bolca pozisyon ve Fatih oynadığı takdirde gol de bulacaktır. GS'nin maçın sonuna kadar aynı fiziksel gücü koruması mümkün gözükmüyor."

Varan 10;
"Skor Tahmini; Galatasaray: 0 - Beşiktaş: 2"



Yorumu sizlere bırakıyoruz. İncelemeye yandaki menüden ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş'ımızı tebrik eder, başarısının devamını dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder