28 Kasım 2010 Pazar

Ne Demiştik?


Alen Markaryan'ın vurulmasıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.
Biz, bu haberi duyunca ne demiştik?

"Aralarındaki tartışma hakkında fikir yürüterek "şeytanın avukatlığını" yapma taraftarı değiliz ama yine de bazı gerçekleri Alen'e olan sevgimizden ötürü görmezden de gelemeyiz. Niçin tartıştıkları az çok tahmin edilebilir olsa da, biz buna inanmak istemiyoruz ısrarla."

Peki olayın aslı nedir?

"Daha önce Markaryan’ın yerine tribünlerde yer almak isteğini tekrarlayan Harun Dulkara’nın, “Ben sizin aleyhinizde konuşmuyorum. Beni safdışı bırakmanız için bunu ispat etmeniz gerekir” yanıtını verdiği belirtildi. Bunun üzerine Alen Markaryan ve Ayhan Ketenci, Harun Dulkara’nın kendileri hakkında olumsuz konuştuğu gizli telefon kaydını ortaya koydu. Görüntülere sinirlenen Dulkara da cebindeki silahı çıkararak kurşun yağdırdı. Kurşunlar Markaryan’ın dizine, ayak bileğine ve eline isabet etti." Haber1903.com

Başka bir söz söylememize gerek var mı?

Böyle bir ranttan fayda sağlayan herkes, böyle iç sorunlar ya da çekişmeler yaşayabilir. Lakin, biz bu konuda da sözümüzü söylemiştik;

" Beşiktaş taraftarı silahlı adamların ellerinde olmayacaktır. Gerekirse kurşun yiyen tarafta olacaktır ama asla o silahı bir başkasına doğrultmayacaktır. "

Böyle bir hadiseyi eleştirmiyor ya da Çarşı internet sayfası gibi, görmezden gelip destek çıkıyorsanız, Beşiktaş ile ilgili düşünmeniz gereken çok şey var demektir.
Beşiktaş, kişilere bağımlı değildir, olmayacaktır. Birileri gelir ve gerekirse birileri gider.
Tekrar geçmiş olsun...

Not; Vuran şahıs gözaltına alınmıştır. Alen, kendisinden şikayetçi olmamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder