26 Kasım 2010 Cuma

Biz Demiştik!


Son dakika olarak geçilen haberlerden birini sizinle paylaşmak istedik;

"Antrenmanlarda etkili performans sergileyen Fatih Tekke'nin Galatasaray derbisinde büyük ihtimalle ilk 11'de sahada olması bekleniyor." Sporx.com


Bizim tahminimiz tutacak mı dersiniz?

GS-Beşiktaş derbisi öncesi BeşiktaşkUlan'ın yaptığı incelemede "Tekke oynayacaktır" (25 Kasım 2010) diye bir iddiamızı yazıya dökmüştük. Sporx'in bu haberi gerçekleşirse, maç analizimizin ilk bölümü şimdiden başarılı olacaktır.

Ne demiştik?

"Peki neden Fatih? Bize göre, Schuster, Fatih Tekke'ye bir sürpriz yapıp bu maçta yer verecektir. Hatta daha önce konuştuklarını ve bu maça özel hazırlandığını, sonrasında da devam edeceğini farz ediyoruz. Fatih'i silmeyecektir ki Schuster'in en önemli meziyeti futbolcuları takıma kazandırabilme yeteneğidir. Keza, Fatih ile de basının abarttığı gibi bir durum yaşadıklarını sanmıyoruz."

Bakalım bu ve diğer tahminlerimiz gerçeğe dönüşecek mi?

BesiktaskUlan sitesi olarak herkesin es geçtiği bu gerçeği önceden haber vermiştik. Nedenlerini tek tek belirttiğimiz bu durumu bir tek BesiktaskUlan sitesinde okudunuz. Öncü olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Bu ve diğer tahminlerimizin başarılı olması bizi şaşırtmayacaktır.

Aksine, Türkiye'de kimsenin görmediği bazı gerçekleri ve bizim başarımızı kanıtlayacaktır. İddialarımızın arkasındayız. Maçtan sonra hepsini tek tek inceleyeceğiz sizlerle birlikte.

BesiktaskUlan sitesine güvenmeye devam edin lütfen. Alanımızda tek ve en başarılı site olmak için çalışmalarımıza devam etme gayretindeyiz. Bunun da karşılığını alacağımızı düşünüyoruz. Bu haberler, gelecekteki muhtemel başarımızın ilk izleridir.

Bizi takip etmeye devam edin.

Hiçbir yerde yazılmayan gerçekler sitemizde yer almaya devam edecektir.

Maç analizinin tamamını görmek için tıklayınız lütfen.

Düzenleme; Haber1903.com da aynı haberi bugün teyit eden bir bilgi geçmiş bulunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder